Film van Mass Effect

Bioware kwam in 2007 met een toppertje genaamd Mass Effect, naast prachtige graphics bood de third-person-rpg-shooter een sterk verhaal met veel filmische cut-scenes.

Dit heeft de intresse gewekt van producer Avi Arad, bekend van de Spiderman films, X-Men, The Hulk en Fantastic Four. Hij is aan het overwegen de creatie van Bioware om te zetten naar een Film.

Laten we hopen dat het goed uitpakt en Mass Effect in zijn waarde gelaten word door de regiseur, in andere woorden: Geen Uwe Boll!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?