Film van Castlevania op komst

De regisseur van de film Saw, James Wan, wil zich gaan vastbijten in een nieuwe film. Wat het met games te maken heeft? James wil namelijk Castlevania gaan verfilmen. James had er het volgende over te vertellen:

I'll be working on the script with a writer to give it a new spin, different to the previous versions. This will have my stamp on it which Konami is very excited about.

Stiekem ben ik wel nieuwsgierig naar het eindresultaat, al hou ik mijn hart vast. Een gameverfilming is wel van een iets ander kaliber dan een film zoals Saw. We zullen het wel zien tegen die tijd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?