Fightinggame-conventie Combo Breaker geannuleerd

Geplaatst:
Aangepast: 1 april 2020 12:09

Vandaag is er opnieuw een groot game-evenement geannuleerd vanwege het coronavirus. Ook de fightinggame-conventie Combo Breaker is namelijk geannuleerd.

Combo Breaker is de grootste fightinggame-conventie ter wereld. Tijdens dit evenement kunnen fans van verschillende fightinggames als Mortal Kombat 11, Street Fighter V en Super Smash Bros. Ultimate drie dagen lang genieten van verschillende panels, workshops en natuurlijk heel veel eSports-toernooien. Het evenement had eigenlijk eind mei plaats moeten vinden, maar is dus nu geannuleerd vanwege de coronacrisis. Om Combo Breaker toch een beetje door te laten gaan, heeft de organisatie een speciale livestream gepland waarin er teruggekeken wordt op de hoogtepunten van de afgelopen edities van het evenement.

Combo Breaker had eigenlijk plaats moeten vinden van 22 tot 24 mei.

Bron: Combo Breaker
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord