Fightinggame-conventie Combo Breaker geannuleerd

Vandaag is er opnieuw een groot game-evenement geannuleerd vanwege het coronavirus. Ook de fightinggame-conventie Combo Breaker is namelijk geannuleerd.

Combo Breaker is de grootste fightinggame-conventie ter wereld. Tijdens dit evenement kunnen fans van verschillende fightinggames als Mortal Kombat 11, Street Fighter V en Super Smash Bros. Ultimate drie dagen lang genieten van verschillende panels, workshops en natuurlijk heel veel eSports-toernooien. Het evenement had eigenlijk eind mei plaats moeten vinden, maar is dus nu geannuleerd vanwege de coronacrisis. Om Combo Breaker toch een beetje door te laten gaan, heeft de organisatie een speciale livestream gepland waarin er teruggekeken wordt op de hoogtepunten van de afgelopen edities van het evenement.

Combo Breaker had eigenlijk plaats moeten vinden van 22 tot 24 mei.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?