2010 FIFA World Cup South Africa

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 april 2010
  • Platformen PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

FIFA World Cup krijgt update

Het WK is ondertussen alweer drie dagen geleden van start gegaan, maar vanaf vandaag kan ook jij echt van start gaan in de game. Uitgever Electronic Arts heeft namelijk de beloofde update uitgebracht die de opstellingen en spelers veranderd.

Spelers die eerder in de standaard opstelling stonden, maar thuis zijn gebleven of geblesseerd zijn geraakt, zijn nu ook definitief uit de game gehaald en vervangen door de officiële spelers die mee zijn naar het WK.

Vanmiddag moet Nederland zijn eerste wedstrijd spelen tegen Denemarken om half twee in de middag. Wij van Gameliner wensen ons voetbal elftal veel succes!

Je kunt overigens ook nog steeds meedoen met onze WK Pool. Ga daarvoor naar deze website.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?