Check hier alle PlayStation State of Play content

FIFA op computer wordt eindelijk volwassen

Jarenlang heeft de pc-versie van FIFA nu al achtergelopen op zijn console broertjes PlayStation 3 en Xbox 360. En dat terwijl de computer juist hetzelfde of zelfs meer aankan als het gaat om grafische en technische kwaliteit. Volgens de baas van EA Sports, Peter Moore, gaat daar vanaf dit jaar verandering in komen.

Waar FIFA het op de pc de laatste jaren moest doen met PS2 kwaliteit, zal FIFA 11 voor de computer dezelfde prestaties leveren als op de twee grote consoles. Het lange aandringen van de pc gamers heeft dus geholpen.

You'll now be able to have the award-winning game play and graphics that were once only for consoles, optimized for your home computer.
FIFA PC users have been requesting this for some time now, and although it took two years to develop, we are finally able to deliver the next-gen game experience on PC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?