FIFA Online aangekondigd

EA heeft vandaag aangekondigd dat ze bezig zijn met een gratis FIFA-game voor de PC, namelijk FIFA Online. Er is echter nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar de eerste bètaversie van de game zal op 3 februari verschijnen.

Tijdens deze bètaversie zullen gamers het toernooispeltypes 2010 FIFA World Cup South Africa kunnen uitproberen. Om deel te mogen nemen aan deze eerste besloten bètaversie moeten gamers zich wel registeren via fifa-online.easports.com.

In de tweede besloten bètaversie kunnen gamers hun favoriete club coachen en hun dreamteam inzetten. Wanneer deze bètaversie van start gaat is echter nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?