FIFA 21 krijgt geen demo

Geplaatst:

FIFA 21 breekt een jarenlange traditie voor de sportfranchise. Electronic Arts heeft namelijk aangegeven dat FIFA dit jaar geen demo gaat ontvangen voor release.

Het Twitter-kanaal van EA Sports heeft aangegeven dat ze geen demo vrijgeven dit jaar, omdat ze gefocust zijn op het leveren van een goed product. Dit wil niet zeggen dat FIFA-fans nog veel langer hoeven te wachten. De Ultimate Edition van FIFA 21 geeft de speler namelijk drie dagen eerder toegang en via EA Play kunnen ze zelfs al beginnen met een trial. De sportgame kwam eerder in het nieuws toen het bekendgemaakt werd dat FIFA 21 geen next-gen features op pc bevat.

FIFA 21 is voor iedereen beschikbaar vanaf 9 oktober voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game komt ook naar de volgende generatie consoles; de Xbox Series en de PlayStation 5.

Bron: EA Sports
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 21

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 oktober 2020

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord