FIFA 20-demo verschijnt op EA Play 2019

Geplaatst:
Aangepast: 7 mei 2019 16:32

Ieder jaar zijn voetballiefhebbers verzekerd van een nieuwe FIFA-game en dit jaar is daar geen uitzondering op. Hoewel FIFA 20 nog niet officieel is aangekondigd, krijgen bezoekers van het EA Play 2019-evenement de kans om een demoversie te spelen.

De meeste FIFA-spelers vermaken zich nog prima met de Ultimate Team-modus van FIFA 19, maar de volgende voetbalgame is al in zicht. De nieuwe FIFA-titel is opgenomen in het evenementenschema van EA Play 2019, wat inhoudt dat bezoekers de kans krijgen om een demoversie te spelen. Dit is opmerkelijk, omdat het voetbalspel nog niet officieel is aangekondigd door Electronic Arts. De nieuwe FIFA-games verschijnen ieder jaar traditiegetrouw in september, dus ook de nieuwe titel komt naar verwachting rond deze tijd uit.

onbekend

Het EA Play-evenement vindt plaats op 8 en 9 juni in Los Angeles, wat zich op ruim tien uur vliegen van Nederland bevindt.

Bron: VGR

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 20

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 september 2019

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord