FIFA 14
  • ONTWIKKELAAR EA Sports
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 september 2013
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

FIFA 14 World Cup-modi uitgesteld

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat de gratis World Cup-modi voor FIFA 14 uitgesteld zijn. Het gaat om de Ultimate Team World Cup-modus en de World Cup-modus die vandaag hadden moet verschijnen.

We hebben de twee modi uitgesteld omdat deze nog wat extra aandacht nodig hebben. Het was een moeilijk beslissing omdat een hoop spelers op deze modi zitten te wachten. Tijdens het testen zijn we echter tegen wat problemen aangelopen en deze moeten eerst aangepakt worden voordat we de modi kunnen uitbrengen.

Electronic Arts liet verder weten dat ze in de komende dagen meer laten weten over de vorderingen van deze nieuwe modi. De Ultimate Team World Cup-modus verschijnt voor de PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One en de World Cup-modus verschijnt voor de PS4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?