Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content
FIFA 14
  • ONTWIKKELAAR EA Sports
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 september 2013
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

FIFA 14 World Cup-modi nu te downloaden

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat de twee gratis World Cup-modi voor FIFA 14 nu beschikbaar zijn. De Ultimate Team World Cup-modus is te downloaden voor de PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One en de World Cup-modus is te downloaden voor de PS4 en Xbox One.

Rob Hodson, de community manager bij Electronic Arts, liet weten dat de Kick Off-modus voor de Xbox One en PlayStation 4 op het moment alleen offline beschikbaar is en dat het menu bij de Xbox 360, PlayStation 3 en pc nog niet is veranderd voor deze modus, maar dat dit later wel zal gebeuren.

In zowel de Ultimate Team World Cup-modus en de World Cup-modus is het mogelijk om het WK na te spelen met de 32 landen die tijdens het toernooi aanwezig zijn. Naast teams en de nationale tenues bevatten de modi ook de officiële Adidas Brazuca bal en het Estadio do Marcana stadion.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?