FIFA 14
  • ONTWIKKELAAR EA Sports
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 september 2013
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

FIFA 14 krijgt World Cup modus op PS4 en Xbox One

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat de PlayStation 4- en Xbox One versies van FIFA 14 een World Cup modus krijgt. Deze modus is helemaal gratis en verschijnt op 29 mei door middel van een update.

De World Cup modus bevat alle 32 landen die aan het WK in Brazilië deelnemen waarmee alleen in vriendschappelijke wedstrijden gespeeld kan worden. Op 29 mei verschijnt er ook een Ultimate Team World Cup update voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc. Deze bevat ook de 32 landen die aanwezig zijn tijdens het WK en daarnaast ook alle tenues, de officiële Adidas Brazuca bal en het Estadio do Marcana stadion.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?