FIFA 14
  • ONTWIKKELAAR EA Sports
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 september 2013
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

FIFA 14 krijgt volgende week Ultimate Team: World Cup update

FIFA 14 krijgt volgende week een gratis update die FIFA World Cup Brazil naar de Ultimate Team-modus brengt. De update verschijnt op 29 mei en zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

FIFA World Cup Brazil is een afzonderlijke modus binnen FIFA Ultimate Team waarin spelers de beschikking krijgen over de 32 landen die aanwezig zijn tijdens het WK in Brazilië. Naast de nationale tenues bevat de update ook de officiële Adidas Brazuca bal en het Estadio do Marcana stadion.

De update brengt ook nieuwe spelers naar FIFA 14 Ultimate Team. Verder kunnen spelers zowel online als offline meedoen aan nieuwe evenementen waaronder de groeps- en knockout-wedstrijden van het WK.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?