FIFA 13

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 27 september 2012
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 13 tot nu toe meer verkocht dan FIFA 12

FIFA 13 loopt een stuk beter dan zijn voorganger FIFA 12. Dit laat Electronica Arts weten. Hoeveel meer dan zijn voorganger dat wilt de uitgever nog niet verklappen.

FIFA 13 kwam afgelopen dinsdag in Amerika uit en tot dusver werden er 353 duizend exemplaren verkocht van de Xbox 360 en de PlayStation 3. Dat is zo'n 62% meer verkopen dan vorig jaar met FIFA 12.

Vandaag moet de game hier in Europa uitkomen voor de PlayStation 3, Xbox 360, pc, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en iOS. De game moet ook op de Wii U uitkomen, deze zal met de launch, 30 november, beschikbaar zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?