FIFA 13

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 27 september 2012
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 13 nu al bijna 1 miljoen keer verkocht

De vorige FIFA-games van Electronic Arts gingen als warme broodjes over de toonbank. Het zal je dan ook niet verbazen dat seizoen 2013 ook als de malle verkoopt.

De uitgever laat weten dat de game al 875.000 keer is gereserveerd, dat is een stijging van bijna 37 procent aan pre-orders in Europa ten opzichte van FIFA 12.

De demo van FIFA 13 brak ook alle records uit de serie. Konami's PES 2013 moet deze week nog verschijnen. We zijn erg benieuwd voor welke voetbalgame jij kiest dit jaar.

FIFA 13 moet volgende week uitkomen op de pc, PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo Wii, Nintendo 3DS en later ook nog op de Wii U.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?