FIFA 13 nu al bijna 1 miljoen keer verkocht

Geplaatst: 18 september 2012 22:38
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De vorige FIFA-games van Electronic Arts gingen als warme broodjes over de toonbank. Het zal je dan ook niet verbazen dat seizoen 2013 ook als de malle verkoopt.

De uitgever laat weten dat de game al 875.000 keer is gereserveerd, dat is een stijging van bijna 37 procent aan pre-orders in Europa ten opzichte van FIFA 12.

De demo van FIFA 13 brak ook alle records uit de serie. Konami's PES 2013 moet deze week nog verschijnen. We zijn erg benieuwd voor welke voetbalgame jij kiest dit jaar.

FIFA 13 moet volgende week uitkomen op de pc, PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo Wii, Nintendo 3DS en later ook nog op de Wii U.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 13

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, Mobile

Releasedatum

27 september 2012

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer