Check hier alle PlayStation State of Play content

FIFA 11

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2010
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 11 wordt nog realistischer

Na FIFA 10 zijn alle voetbalfans natuurlijk met smart aan het wachten op FIFA 11. De ontwikkelaars van EA Sports zijn namelijk druk bezig met FIFA 11. FIFA 10 was natuurlijk al erg realistisch, maar FIFA 11 zal nog realistischer moeten worden.

De game zal namelijk naast het uiterlijk van de voetballer ook nog eens hun persoonlijkheden met zich mee brengen. EA kondigt namelijk het Personality+ systeem aan. Deze zal ervoor zorgen dat elke voetballer ook 57 persoonlijke kenmerken zal bevatten.

Om het nog realistischer te maken zijn al deze persoonlijkheden door meer dan 1700 talentjagers over de hele wereld samengesteld. Zo zal de voetballer Kaka bijvoorbeeld zijn scherpe creatieve passes toepassen in de game, aldus EA.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?