FIFA 11

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2010
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 11 schittert op de Wii

Electronic Arts probeert zijn games altijd op zoveel mogelijk platforms uit te brengen. Daar mag de Nintendo Wii natuurlijk niet in ontbreken, daarom komt de nieuwe telg uit de serie ook naar de Nintendo Wii.

Hieronder zien jullie viertal screenshots van FIFA 11 voor de Nintendo Wii. Wordt jij al warm?

onbekend

onbekend

onbekend

onbekend

FIFA 11 moet 30 september verschijnen voor de 3DS, PS2, Wii, PSP, NDS, X360 en de PS3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?