FIFA 11

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2010
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 11 belooft nieuw beleid tegen quitters

Online een potje voetbal spelen in bijvoorbeeld FIFA 10 is op z'n tijd best leuk. Het enige probleem is dat je vaak te maken hebt met quitters, mensen die zover achterstaan dat ze het maar opgeven en de stekker uit de console trekken. Goed voor hun stats, aangezien ze er geen verliespartij bijgeschreven krijgen (de servers zien het simpelweg als een verbroken verbinding), maar jij hebt dan natuurlijk een winstpartij minder.

De ontwikkelaars van EA Sports, die momenteel werken aan FIFA 11, gaan proberen om dit euvel te verhelpen. Zo is er al nagedacht over een wat nettere manier om een partijtje te stoppen. Degene die (ver) achter staat, kan dan aanvragen om de wedstrijd te stoppen, natuurlijk in het voordeel van degene die op dat moment voorstaat. Op die manier sluit je de partij wat netter af. En het is, niet te vergeten, natuurlijk een stuk beter voor je console. Een uitgerukte stekker is namelijk ook niet de beste manier om je spelcomputer te onderhouden.

One of the things we've been toying with the idea of is a gentlemanly defeat where you can request to quit. Where if you're 5-0 down you can say, 'Look this is no fun, can I please leave?' And the other person can say yes or no.
The other one we've been toying with is, if they quit then the AI takes over and you play out against the CPU.
But it is incredibly frustrating. I guess take a certain amount of cheer from it that you've played so well that the other person is infuriated to the point of quitting. I think it comes with the territory of football games.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?