FIFA 10

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2009
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 10 verschijnt begin oktober

Vanaf 2 oktober is FIFA 10 verkrijgbaar voor de verschillende consoles (360, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP, Wii, Nintendo DS) en PC. Je hoeft geen totaal nieuwe game te verwachten, maar FIFA 10 zal wel gameplay-verbeteringen kennen ten op zichte van zijn voorgangers. Daarnaast is FIFA 10 wel uitgebreid met zeven nieuwe competities.

Lees hier waarom FIFA 09 volgens Bart de perfecte score kreeg. Zal FIFA 10 ook zo'n hoge score krijgen? We weten het in oktober.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?