FIFA 10

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2009
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 10-demo breekt records

Vandaag maakte de producer van FIFA, David Rutter, bekend dat de FIFA 10-demo de meest gedowloade demo van EA ooit is.

In de eerste twee weken hebben we meer downloads gehad dan elke andere EA-demo ooit in dezelfde tijdsperiode. We waren getuige van een ongekende hoogte van opwinding.

Ook liet hij ons weten dat sommige fouten die nog prominent in demo aanwezig waren, zijn weggewerkt in het volledige spel dankzij een patch die vandaag werd uitgebracht. De patch verbeterde onder meer het feit aanvallers met een sterke kopkracht effectief beter in de lucht dan een rivaliserende verdediger, de passes, het dribbelen en enkele crashes.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?