FIFA 09

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 09 Ultimate Team zorgt voor verfrissing

Binnenkort komt een eerste pakket aan downloadable content voor FIFA 09, onder de naam 'Ultimate Team'. Via het verzamelen van kaarten, die variëren van spelers en stations tot coaches en andere stafleden, heb je de mogelijkheid om je 'ultieme team' samen te stellen, en ermee te spelen tegen andere gamers.

In een nieuw video-interview zijn er wat meer details vrijgekomen. Zo kun je de eerste vijf games gratis spelen. Hierdoor proberen de makers je te overtuigen van de kwaliteit en over te gaan tot de aanschaf van het pakket. Je zult beginnen met een starterspack met een aantal kaarten, en hoe meer wedstrijden je speelt, hoe meer credits je verzamelt. Hiermee kun je nieuwe kaarten kopen en dus nieuwe spelers en stafleden binnenhalen.

Als je geen zin hebt om de in-game credits te verzamelen, is er ook nog een mogelijkheid om via Xbox Live Marketplace of het PlayStation Netwerk aan de kaarten te komen, maar dan zul je er wel een klein bedrag voor neer moeten leggen. Je kunt kiezen uit een brons-, zilver- of goud- pakket, met respectievelijk spelers van brons-, zilver- en goud niveau, al is het mogelijk dat je een goude speler krijgt als je een brons pakket koopt (dit wordt via een willekeurig systeem bepaald).

De rest van het interview kun je hieronder bekijken. De eerste indrukken van het pakket zijn in ieder geval goed, en hopelijk brengt deze DLC nog meer speelplezier voor FIFA 09.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?