FIFA 09 Ultimate Team zorgt voor verfrissing

Geplaatst: 19 maart 2009 13:47
Aangepast: 22 mei 2018 22:15

Binnenkort komt een eerste pakket aan downloadable content voor FIFA 09, onder de naam 'Ultimate Team'. Via het verzamelen van kaarten, die variëren van spelers en stations tot coaches en andere stafleden, heb je de mogelijkheid om je 'ultieme team' samen te stellen, en ermee te spelen tegen andere gamers.

In een nieuw video-interview zijn er wat meer details vrijgekomen. Zo kun je de eerste vijf games gratis spelen. Hierdoor proberen de makers je te overtuigen van de kwaliteit en over te gaan tot de aanschaf van het pakket. Je zult beginnen met een starterspack met een aantal kaarten, en hoe meer wedstrijden je speelt, hoe meer credits je verzamelt. Hiermee kun je nieuwe kaarten kopen en dus nieuwe spelers en stafleden binnenhalen.

Als je geen zin hebt om de in-game credits te verzamelen, is er ook nog een mogelijkheid om via Xbox Live Marketplace of het PlayStation Netwerk aan de kaarten te komen, maar dan zul je er wel een klein bedrag voor neer moeten leggen. Je kunt kiezen uit een brons-, zilver- of goud- pakket, met respectievelijk spelers van brons-, zilver- en goud niveau, al is het mogelijk dat je een goude speler krijgt als je een brons pakket koopt (dit wordt via een willekeurig systeem bepaald).

De rest van het interview kun je hieronder bekijken. De eerste indrukken van het pakket zijn in ieder geval goed, en hopelijk brengt deze DLC nog meer speelplezier voor FIFA 09.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 09

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii

Releasedatum

3 oktober 2008

Ontwikkelaar

EA Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer