Fieldrunners rennen over je PSP

Fieldrunners is een hele succesvolle game op de iPhone en iPod touch. Het is een simpele tower-defense games die heel uitdagend is met leuke graphics. Ontwikkelaar Subatomic Studios maakte eerder bekend dat deze game ook naar de PSP zou komen als PSP Mini.

Vandaag is de eerste video verschenen van Fieldrunners op de PSP. De game ziet er niet veel anders uit als de versie iPhone/iPod touch. Check de video hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?