februari brengt Front Mission Evolved

Hier in het Westen van de Wereld is Front Mission nog redelijk onbekend, maar in Japan is de strategische serie populair. Square Enix zal daarom redelijk uitpakken. De serie komt namelijk uit op de PC, PS3 en de Xbox 360. Front Mission Evolved is een Third Person Shooter die ontwikkeld word door Double Helix.

Square Enix zegt al maanden niks over de game, zodat het lijkt alsof de game voorlopig nog niet komt, maar als we de officiële Xbox site moeten geloven komt hij op 25 februari uit in Japan. Wanneer de game in Europa verschijnt is echter nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?