Check al onze gamescom content hier!

F.E.A.R. 3 verschoven naar 2011

Vandaag heeft Warner Bros. Games aangegeven dat F.E.A.R. 3 uitgesteld is naar 2011.

F.E.A.R. 3 zou eerste instantie in oktober van dit jaar uitkomen, maar is nog door onbekende reden verplaatst naar volgend jaar. Waarschijnlijk zijn ze bij Warner Bros. Games bang dat de game de concurrentie niet aan zou kunnen.

In oktober zullen ook games als Call of Duty: Black Ops en Medal of Honor uitkomen en ook kunnen Xbox 360-bezitters losgaan in Halo Reach. De uitgever heeft duidelijk eieren voor zijn geld gekozen.

Wanneer F.E.A.R. 3 precies gaat verschijnen is vooralsnog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?