Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

F.E.A.R. 2: Project Origin

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

F.E.A.R. 2: Project Origin verboden in Australië

De instantie in Australië die verantwoordelijk is voor het raten van onder andere games (Australia's Office of Film and Literature Classification) staat erom bekend dat ze het leuk vinden om bepaalde games niet uit te laten komen op hun vreedzame eilandje, tenzij het betreffende spel bepaalde aanpassingen maakt die bijvoorbeeld de smerige elementen uit het spel verwijderen,

F.E.A.R. 2: Project Origin is nu ook de dupe geworden van deze regeling, maar het gekke is nu dat het ratingboard van Australië er niet bij heeft gezegd waar het dit keer om gaat. Het is ook niet duidelijk of Warner Bros, de ontwikkelaar van de game, wel weet heeft van de dingen die veranderd moeten worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?