Fatal Inertia EX verschijnt op PlayStation Network

Eind mei is het mogelijk om de racegame Fatal Inertia EX te downloaden op het PlayStation Network. Dit heeft uitgever KOEI laten weten. In de herfst van vorig jaar verscheen Fatal Inertia wel al op de Xbox 360.

Fatal Inertia EX voor de PlayStation 3 zal dan ook meer een verbeterde versie zijn dan op de Xbox 360. Zo is de besturing verbeterd en de snelheid verhoogd en ziet het er allemaal mooier uit. Tevens is het wapenarsenaal ook getweakt en is er een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd.

De officiële prijs voor de game moet nog bekend worden gemaakt, maar gamers kunnen daarvoor wel al eerst de demo uitproberen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?