Super Mario Maker 2
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 juni 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Fastfoodketen maakt Mario Maker 2 level

Arbey's een Amerikaanse fastfoodketen heeft een eigen Super Mario Maker 2 level geüpload. Dat maakte het burgerrestaurant bekend middels een tweet op hun Twitter-account.

Het level kwam onder de aandacht toen een bekende Mario speedrunner, Ryukahr, het level ging spelen op zijn YouTube-kanaal. Het level is zoals je waarschijnlijk al verwacht had één grote reclame voor Arbey's. Het level begint letterlijk met de naam van de fastfoodketen geschreven in munten, maar het is ook gewoon een leuk en uitdagend level. Zo moet je over een baan van instortende curly fries heen en een aantal hele precieze sprongen doen. Je kan Ryukarh's video over het level hieronder bekijken.

Wil je het level van Arbey's spelen? De ID van het level is: JVY-3W4-11H. Super Mario Maker 2 is exclusief beschikbaar op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?