Far Cry: The Wild Expedition
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 februari 2014
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Far Cry: The Wild Expedition aangekondigd

Ubisoft heeft Far Cry: The Wild Expedition aangekondigd. Het is een compilatie van Far Cry-games die vanaf 14 februari in de winkels ligt voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Far Cry: The Wild Expedition bevat maar liefst vier games uit de Far Cry-franchise. Het gaat om het originele Far Cry, Far Cry 2, Far Cry 3 en de spin-off Far Cry 3: Blood Dragon.

Het is nog niet bekend wat Far Cry: The Wild Expedition gaat kosten.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?