Far Cry HD zit in de pijplijn?

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Als we de geruchten mogen geloven werkt Ubisoft momenteel aan een HD-versie van de eerste Far Cry-game uit de serie. De game is namelijk opgedoken op de website van een Braziliaanse ratingbureau.

De game zal, zoals het ernaar uitziet, voor de PlayStation 3 en Xbox 360 moeten uitkomen. De ratingbureau heeft ook zijn werk gedaan, want de game krijgt een 16+-rating.

De eerste deel kwam uit in 2004, exclusief voor de pc. De game werd ontwikkeld door Crytek Studios en zag er voor zijn tijd er enorm mooi uit. Onlangs hebben we het derde deel mogen verwelkomen met een hotliner en een downloadbare spin-off van de game Far Cry 3: Blood Dragon, die vier uit vijf sterren kreeg toebedeeld.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.