Far Cry 6 heeft geen raytracing op consoles

Geplaatst:

Slecht nieuws voor fans die Far Cry 6 op de next-gen console willen spelen. De game ondersteunt namelijk geen raytracing op consoles.

Far Cry 6 wordt bijna uitgebracht en langzaamaan leren we steeds meer over het nieuwste deel in de Far Cry-serie. Zo leerden we eerder deze maand nog over de verschillende pc-features van Far Cry 6. Een van deze features is de raytracing-technologie, voor nog mooiere graphics. Ubisoft heeft echter in een statement tegenover TechRadar bevestigd dat deze techniek niet in andere versies van de game aanwezig zijn, maar exclusief is voor de pc-versie van Far Cry 6. Volgens Ubisoft is hier voor gekozen om gameplay in 60fps te prioriteren. Ben je in het bezit van een PlayStation 5 of een Xbox Series X, dan kun je wel gebruikmaken van de gratis next-gen upgrade van Far Cry 6. Wil je echter de game spelen met raytracing aan, dan zit er niets anders op dan de game op een krachtige pc te spelen.

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober beschikbaar op de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: TechRadar
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 6

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 oktober 2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord