Check hier alle PlayStation State of Play content

Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Far Cry 6 heeft geen raytracing op consoles

Slecht nieuws voor fans die Far Cry 6 op de next-gen console willen spelen. De game ondersteunt namelijk geen raytracing op consoles.

Far Cry 6 wordt bijna uitgebracht en langzaamaan leren we steeds meer over het nieuwste deel in de Far Cry-serie. Zo leerden we eerder deze maand nog over de verschillende pc-features van Far Cry 6. Een van deze features is de raytracing-technologie, voor nog mooiere graphics. Ubisoft heeft echter in een statement tegenover TechRadar bevestigd dat deze techniek niet in andere versies van de game aanwezig zijn, maar exclusief is voor de pc-versie van Far Cry 6. Volgens Ubisoft is hier voor gekozen om gameplay in 60fps te prioriteren. Ben je in het bezit van een PlayStation 5 of een Xbox Series X, dan kun je wel gebruikmaken van de gratis next-gen upgrade van Far Cry 6. Wil je echter de game spelen met raytracing aan, dan zit er niets anders op dan de game op een krachtige pc te spelen.

Far Cry 6 geen raytracing op consoles

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober beschikbaar op de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON TechRadar

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?