Far Cry 6
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE First Person Shooter, Open-World
  • GAMELINER SCORE -

Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine uitgesteld

Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine zijn uitgesteld naar april 2021 en het kan zijn dat het nog langer gaat duren, maakte Ubisoft onlangs bekend. De releasedatum zal tussen april 2021 en september 2021 liggen.

Het nieuws was te vinden in het laatste financiële rapport van Ubisoft en werd gespot door analyst Daniel Ahmad. Hij deelde het nieuws op zijn Twitter-kanaal. In het rapport heeft Ubisoft het over 'uitdagingen voor de productie die te maken hebben met het thuiswerken tijdens de COVID-19 periode' als één van de redenen voor de vertraging. Beide games zijn uitgesteld naar het volgende financiële jaar van Ubisoft. Rainbow Six Quarantine had nog geen bevestigde releasedatum, maar de game zou zeker voor 31 maart 2021 op de markt komen. Far Cry 6 had daarentegen al de releasedatum van 18 februari 2021 aangewezen gekregen.

Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine gaan nu uitkomen tussen april 2021 en september 2021.

BRON Trueachievements

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?