Far Cry 5

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 maart 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Far Cry 5 snelst verkopende Far Cry ooit

Far Cry 5 is nu precies een week uit, en de game is een groot succes voor Ubisoft. De game is binnen een week tijd niet alleen de best verkochte game van 2018 tot nu toe, maar daarnaast ook de snelst verkopende Far Cry-game ooit.

Ubisoft is uiteraard blij met het succes, maar ook dat Far Cry 5 zo goed wordt ontvangen door gamers. In onze review wordt de game ook beloond met een hele mooie score. Far Cry 5 speelt zich af in Hope County waar je als hulpsherrif voor orde moet zorgen. De sekte van Joseph Seed zorgt namelijk voor een hoop narigheid en het is aan jou om Hope County te bevrijden.

onbekend

Far Cry 5 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?