Far Cry 3

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 november 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Far Cry 3 opgedoken

Een Zweedse retailer Webhallen en een Zweedse tak van GAME hebben beiden de game Far Cry 3 in hun assortiment opgenomen. Webhallen heeft zelfs een Collector's Edition op de website gezet.

De game bevat de volgende omschrijving:

Rumours suggest this time the game will be played out in Africa but with an even larger world and with a completely updated Dunia engine.

Het gerucht kwam vorige week naar buiten. Ubisoft heeft nog altijd geen reactie gegeven op dit gerucht.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?