Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score -

Far Cry 2 trailer met in-game natuurschoon en verwondingen

Voor het eerst zijn er in-game beelden van Far Cry 2 te zien in de nieuwe (toch wel behoorlijk gestileerde) trailer.

Ik zal eerlijk tegenover jullie zijn, ik heb de eerste Far Cry nooit gemogen. Hoewel het er prachtig uitzag kon ik me maar niet vinden in de gameplay. Met tegenzin ben ik dan ook de trailer van deel 2 gaan kijken en heb ik er maar één woord voor over: Wouw.

Vet mooie omgevingen (goed, dat is niets nieuws), zo te zien erg leuke wapens en het tofste gaat in mijn mening nog wel het gewond raken zijn. Niks geen generieke "healthpacks" of "Cry-Tech-Nano-Mega-Suit (turbo)" om je in een oogwenk van een gameplay technisch onmerkbaar zwaargewonde staat terug te brengen naar piekfijn, tiptop en uitgeslapen. nogmaals: Wouw.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?