Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score -

Far Cry 2 komt als een houten doos

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat hun Afrikaanse shooter Far Cry 2 op 24 oktober binnen komt knallen in Europa. Dit geldt voor alle versies van de game, dus iedereen kan ook meteen aan de slag.

Daarnaast heeft Ubisoft nog wat uit de doeken gedaan over de collector's editie van de game. Hierin zitten een making-of dvd, een kaart van de spelwereld, een t-shirt, een artbook en uiteraard de game zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?