Check hier alle PlayStation State of Play content

Fans starten petitie om Sonic 4 dwars te zitten

Al sinds de eerste 3D games van onze held Sonic the Hedgehog is ons en iedereen opgevallen dat onze blauwe egel het beter doet in een 2D wereld. Al jaren vragen fans om een waardig vervolg op de klassiekers Sonic 1/2/3, en geen Sonic zoals bijv. Sonic Rush of Sonic Advance. Sinds kort is dan ook om die reden Sonic the Hedgehog 4 aangekondigd, dat een retro ervaring moet bieden voor deze fans. Maar is dit ook genoeg? Nee.

De fans hebben nu namelijk een online petitie gestart om op de release van Sonic 4 de originele Sonic the Hedgehog te kopen. Om zo te bewijzen dat deze superieur is aan de gameplay die ze hebben gezien vanuit de laatste trailer van Sonic 4. Of SEGA hierop een antwoord heeft, is nog maar de vraag.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?