Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Fans onthullen nieuwe Fall Guys Seizoen 4 teaser

Mediatonic vroeg aan de fans om een puzzel te maken om een teaser voor Fall Guys seizoen 4 te onthullen. Ruim tien uur later was de puzzel compleet.

De puzzel bestond uit 2400 losse plaatjes die bij elkaar gepuzzeld moesten worden om de Fall Guys teaser te onthullen. Het resultaat laat Fall Guys in een futuristisch thema zien. Op de voorgrond staat één van de nieuwe futuristische skins in een laag slijm. Dit kan betekenen dat er iets wordt gedaan met het populaire Slime Climb level. Er is nog geen officiële releasedatum voor het vierde seizoen, maar die kan niet lang uitblijven aangezien deze teasers ons al lekker maken. Seizoen 4 is het laatste seizoen dat voor maar twee platformen uitkomt. Deze zomer komt Fall Guys naar Xbox-consoles en Fall Guys komt ook naar de Nintendo Switch.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4. Deze zomer komt de game ook naar de Nintendo Switch en Xbox-consoles.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?