Fanmade Metal Gear Solid film

Metal Gear Solid fans opgelet, er is een heuse film gemaakt gebaseerd op de franchise en is nu al te downloaden! Wees gerust, het is volledig legaal allemaal. Het gaat namelijk om het eerste deel van de drie delige film : Metal Gear Solid: Philanthropy. Dit is een non-profit film gemaakt door een grote groep fans en na drie jaar hard werken is het eerste deel te zien.

Het is ongelooflijk wat ze hebben klaargespeeld met zo'n klein budget, de muziek en geluidseffecten zijn mooi gedaan en ook de special effects zijn nog beter dan de meeste B films. Ook het acteerwerk is goed te pruimen op een enkele uitzondering na, diepe respect voor dit knap staaltje werk. Nieuwsgierig geworden? Download de film hier. Je kan verder naar beneden scrollen en apart de Nederlandse ondertiteling downloaden. En als het is afgelopen, wacht dan even tot iets na de aftiteling voor een leuk geintje.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?