Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fanatieke Fallout 3 gamers worden beloond

Heb je alle uitbreidingen van Fallout 3 gedownload en gespeeld en kun je nog steeds geen genoeg krijgen van het post-nucleaire Washinton D.C.? Dan is er goed nieuws, want vanaf 1 oktober kun je een Premium Fallout 3 Theme voor je Xbox 360 downloaden.

Dit thema wordt als bedankje gratis door Bethesda weggegeven aan gamers die alle vijf de uitbreidingen hebben gekocht. Wil je dit thema ook gratis hebben? Zorg dan dat je ook voor 22 september alle uitbreidingen binnen hebt. Anders zul je gewoon de reguliere 240 Microsoft Points moeten bètalen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?