Family Fun Football naar de Wii

Tecmo heeft aangekondigd dat ze de game Family Fun Football zullen uitbrengen voor de Wii. De game zal zich vooral richten op fun, met als doelgroep de casual gamers. Er zijn tien unieke teams waarmee je kunt spelen, met elk hun eigen kwaliteiten. Wel zullen de teams het zonder de NFL licentie moeten doen, aangezien enkel EA de rechten hiervan heeft.

De game is voorzien van een praktische gids, waarmee je de principes van het football kunt leren. Om de fun factor hoger te krijgen, zijn er power-ups toegevoegd aan de game, waarmee je tijdelijk meer snelheid of kracht kunt krijgen voor je speler, of waarmee je beter kunt passen of onderscheppen. Verder krijgt de game nog tien minigames, en je kunt een optie unlocken zodat je kan spelen met Mii's. De game staat gepland voor aankomende herfst.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?