Fallout Shelter

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 15 juni 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Fallout Shelter nu uit voor de Switch en PS4

Bethesda heeft nog wat leuks voor de mensen die smalend zitten te wachten op Fallout Shelter voor de consoles. Het bedrijf heeft de game naar de PlayStation 4 en Nintendo Switch gebracht.

In de game bouw je jouw eigen shelter en het is de bedoeling dat je daar mensen naartoe haalt. Deze mensen kun je echter niet aan hun lot overlaten, ze hebben jouw begeleiding nodig.

onbekend

Het binnenslepen van de game kan vandaag nog op de Switch en PlayStation 4.

BRON Persconferentie Bethesda

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?