Fallout: New Vegas

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout: New Vegas word massaal gepre-ordered

Vandaag is bekendgemaakt dat Fallout: New Vegas massaal gepre-ordered wordt. Sarah Seaby, PR manager bij Bethesda denkt dan ook dat de game beter zal verkopen als Fallout 3

Fallout: New Vegas pre-orders are far outstripping those of Fallout 3. Based on the feedback from gamers, we anticipate fans will enjoy returning to the Fallout universe, where they will experience a new story in an exciting New Vegas setting.

Fallout: New Vegas zal op 22 oktober uitkomen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?