Fallout: New Vegas

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout: New Vegas voicecast bekend

Bethesda huurt graag grote namen in om de stemmen in te spreken voor de Fallout reeks, zo hadden we Liam Neeson en Malcom Mcdowell in Fallout 3.

Voor Fallout: New Vegas is dat niet anders, met terugkerende acteur Ron Perlman, bekend van de Hellboy films, die ook zijn stem had verleend aan Fallout 3.

Hij is niet de enigste A-list acteur wiens stem zal voorbijkomen in deze game, ondermeer oud Friends acteur Matthew Perry die de rol gaat spelen van Benny een bedrieglijke ganster.

Verder zullen Kris Kristofferson, bekend van de Blade films, en Felicia Day de lineup komen versterken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?