Fallout: New Vegas

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout: New Vegas krijgt collector's edition

Bethesda komt met goed nieuws voor de Fallout fans. Fallout: New Vegas zal namelijk ook een collector's edition krijgen. Deze zal naast de game zelf ook nog een aantal leuke extra's bevatten. Zo bevat de collector's edition een making of DVD, een set speelkaarten met daarop New Vegas personages, zeven casino chips, de speciale platinum chip Lucky 38 en een hardcore graphic novel.

Met Fallout: New Vegas zal Bethesda een compleet nieuwe game binnen de Fallout franchise gaan lanceren. New Vegas zal dan ook geen uitbreiding zijn van Fallout 3. De game zal wel sterk gaan lijken op Fallout 3. We zullen echter moeten afwachten of naast de game ook deze collector's edition naar Europa komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?