Fallout: New Vegas

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout: New Vegas in pastelkleuren

Bethesda, ontwikkelaar van de Fallout franchise, kondigde vandaag aan dat New Vegas volledig in pastelkleuren wordt ontwikkeld. New Vegas is niet! de nieuwe uitbreiding van Falllout 3. Het is, zoals al eerder aangekondigd, een volledig nieuwe game dat wel sterk op Falllout 3 zal lijken.

We hebben echt gedacht dat bruin en grijs cruciaal waren om de sfeer van een postapocalyptische plaats te krijgen, maar na vele klachten te hebben gelezen over het gelimiteerde kleurenpalet in Falllout 3 realiseerden we ons dat we het volledig bij het verkeerde eind hadden. Zo Bethesda's President van Marketing, Ted Sandill

We gaan een enorme hoeveelheid regenbogen, puppy's, speelvolle katjes en schattige konijntjes aan New Vegas toevoegen. Misschien zelfs een paar majestueuze eenhoorns. We zullen ook de kleuren van de wapens en accessoires veranderen. Power armor bijvoorbeeld, zal nu slechts mauve zijn. Dat zal de impressie van een nucleaire armageddon moeten versterken

Fallout: New Vegas komt uit ergens in 2010 voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?