Fallout 76
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Fallout 76 tijdelijk gratis te spelen

Fallout 76 is tijdelijk gratis te spelen. Dit om de in-game gebeurtenis Bombs Drop Day te vieren.

Bombs Drop Day is een belangrijke gebeurtenis in het Fallout-universum. Deze dag vindt plaats op 23 oktober en markeert het moment waarop de nucleaire oorlog was begonnen en we de post-apocalyptische Fallout-wereld kennen zoals die nu is. Om dat te vieren heeft Bethesda besloten om de game een week lang gratis beschikbaar te maken op alle platformen. De komende week kun je dus gratis genieten van Fallout 76, inclusief de nieuwe Wastelanders update en alle veranderingen die het met zich mee heeft gebracht. Ook krijg je een gratis proefperiode van de Premium Pass Fallout 1st. Tijdens de proefperiode kun je niet gebruikmaken van alle voordelen die het Fallout 1st-abonnement biedt, maar wel de Scrapbox en Survival Tent. Ook kun je gedurende de gratis week Fallout 76 met korting aanschaffen. Wanneer je na de gratis week verdergaat met de volledige game, kun je gewoon verder spelen waar je tijdens deze week gebleven was.

Fallout 76 free play week Bombs Drop Day

Fallout 76 is tot en met 26 oktober gratis te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?