Fallout 76
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Fallout 76 krijgt premium pass genaamd Fallout 1st

Fallout 76 krijgt een premium abonnement pass genaamd Fallout 1st. Bethesda laat dit weten op de officiële site van de RPG game.

Deze pass geeft spelers toegang tot het opzetten van privé werelden, een ongelimiteerde opslag voor je scrapbox en meerdere quality of life updates. De spelers die de pass bezitten krijgen toegang tot een exclusief costuum voor hun personage, plus meerdere iconen en emotes. Tot slot krijgen de Fallout fanaten nog wat van de in-game valuta genaamd Atoms. Voor 1 maand aan Fallout 1st ben je 15 euro kwijt. Een jaarabonnement gaat je 120 euro kosten. Fans van de Fallout serie hebben tot nu toe vooral negatieve feedback voor Bethesda. Op Reddit waren ze niet over de pass te spreken.

Fallout 76 premium pass content

Fallout 76 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?