Fallout 76 krijgt in maart ook nieuwe PvE content

Geplaatst:

Bethesda heeft eerder al aangekondigd dat Fallout 76 een nieuwe PvP-modus gaat krijgen. De ontwikkelaar heeft onlangs echter op Reddit aangekondigd dat de game in maart ook nieuwe PvE-content krijgt.

Na het teasen van de nieuwe Survival-modus in Fallout 76, kreeg Bethesda van fans veel kritiek te verduren. Deze nieuwe PvP-modus wordt in maart als bèta gelanceerd en is een meer 'hardcore' PvP-modus. Voor deze modus kun je speciaal een nieuw personage aanmaken, of deze spelen met het personage dat je al hebt. De voortgang van je personage blijft echter wel behouden wanneer je tussen de twee modi wisselt. Fans bekritiseerden dit besluit van Bethesda, omdat PvP in de game nog steeds niet goed werkt. Daarnaast zijn er een heleboel fans die juist meer verhaal in de game willen en niet aan PvP willen doen. In een Reddit-post heeft de ontwikkelaar hier gehoor aan gegeven. Meer details worden er nog niet gegeven, maar er wordt wel een belofte gedaan voor nieuwe PvE-content in maart.

Fallout 76 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. In maart wordt er dus een nieuwe grote update verwacht met een nieuwe PvP-modus en voorlopig nog onbekende PvE-content.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord