Fallout 76 krijgt huisdieren in een toekomstige update

Geplaatst:
Aangepast: 24 april 2020 22:05

Gisteravond vond er op Reddit een AMA plaats met projectleider Jeff Gardiner en designer Ferret Baudion van Bethesda. Tijdens de AMA werden er specifieke vragen over de toekomst van Fallout 76 beantwoord.

Veel van de vragen over Fallout 76 gingen over het CAMP-systeem en wat de plannen hiervoor zijn. Dit jaar worden er nog kleine toevoegingen gedaan aan het CAMP en Bethesda is bezig om te kijken of spelers in de toekomst hun eigen nederzettingen kunnen gaan bouwen. Ook de metgezellen werden nog even besproken. Naast dat er in de toekomst meer bondgenoten worden toegevoegd, zijn de de ontwikkelaars al bezig om huisdieren naar Fallout 76 te brengen. Er is ook een roadmap voor 2020 in de maak die binnenkort met de spelers wordt gedeeld. In de zomer vind in ieder geval al het Wendigo Colossus event plaats.

onbekend

Gistermiddag werd er nog bevestigd dat het volgen van de Radstag in de game kan leiden tot een leuke beloning. Het is dus niet altijd verstandig om direct alles neer te schieten.

Fallout 76 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Reddit

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord