Fallout 76 dit weekend gratis te spelen

Geplaatst: 14 mei 2020 10:46
Aangepast: 14 mei 2020 10:46

Als je je altijd al had afgevraagd of Fallout 76 nu wel de moeite waard is, dan heb ik goed nieuws voor je. Fallout 76 is dit weekend namelijk gratis te spelen.

Fallout 76 had een niet al te beste start gehad toen de game zo'n anderhalf jaar lanceerde. Onze review van Fallout 76 behaalde dan ook niet zo'n hoge score. In de maanden die daarop volgden, bleef Bethesda bakken met kritiek vanuit de community over zich heen krijgen. Inmiddels zijn we meer dan een jaar verder en zijn er flink wat updates geweest die de gameplay-ervaring hadden moeten verbeteren. De meest recente update is de Wastelanders-update die onder andere menselijke NPC's aan de game toevoegt. Bethesda heeft nu onthuld dat Fallout 76 het komende weekend gratis te spelen is. Tijdens dit gratis weekend kun je de basisgame ervaren, maar ook de content verkennen die met de Wastelanders-update is toegevoegd. De uitgelezen kans dus om de game uit te proberen of om te kijken hoe het er na anderhalf jaar nu met Fallout 76 voor staat!

Het gratis weekend van Fallout 76 vindt plaats van 14 tot 18 mei.

Bron: Bethesda
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord