Fallout 76
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Fallout 76 dit weekend gratis te spelen

Als je je altijd al had afgevraagd of Fallout 76 nu wel de moeite waard is, dan heb ik goed nieuws voor je. Fallout 76 is dit weekend namelijk gratis te spelen.

Fallout 76 had een niet al te beste start gehad toen de game zo'n anderhalf jaar lanceerde. Onze review van Fallout 76 behaalde dan ook niet zo'n hoge score. In de maanden die daarop volgden, bleef Bethesda bakken met kritiek vanuit de community over zich heen krijgen. Inmiddels zijn we meer dan een jaar verder en zijn er flink wat updates geweest die de gameplay-ervaring hadden moeten verbeteren. De meest recente update is de Wastelanders-update die onder andere menselijke NPC's aan de game toevoegt. Bethesda heeft nu onthuld dat Fallout 76 het komende weekend gratis te spelen is. Tijdens dit gratis weekend kun je de basisgame ervaren, maar ook de content verkennen die met de Wastelanders-update is toegevoegd. De uitgelezen kans dus om de game uit te proberen of om te kijken hoe het er na anderhalf jaar nu met Fallout 76 voor staat!

Het gratis weekend van Fallout 76 vindt plaats van 14 tot 18 mei.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?