Fallout 76 day one patch is maar liefst 51GB

Geplaatst: 12 november 2018 12:00

Als je de retail versie van Fallout 76 hebt aangeschaft of nog gaat kopen dan kan het zomaar zijn dat je op de dag van release nog niet direct aan de slag kan met Fallout 76. Dat heeft alles te maken met de day one patch.

De patch heeft namelijk een omvang van maar liefst 51 gigabytes. Naar aanleiding van de bèta heeft Bethesda diverse problemen verholpen en dat heeft geresulteerd in een enorme patch. Saillant detail is dat de originele disc van de game slechts 45GB aan data bevat. Dat betekent dus dat de patch nog groter is dan de game zelf. Omdat Fallout 76 een online game is, kun je er niet omheen om de patch te downloaden alvorens je aan de slag kunt met de game.

onbekend

Fallout 76 komt op 14 november uit voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: PSU
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord